Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Fright Chasers: Yönetmenin Kesimi - Heyecan Dolu Bir Macera Oyunu

Fright Chasers: Yönetmenin Kesimi, Friendly Fox Studio tarafından geliştirilen heyecan verici bir macera oyunudur. Gizli nesneler, mini oyunlar ve çözülmesi gereken bulmacalarla dolu heyecan verici bir yolculuğa dalın ve benzersiz bir hikayeye katılın.

Bu oyunda, hayaletler tarafından lanetlenmiş terk edilmiş bir sinema salonu söylentilerini araştıran bir blog yazarını oynuyorsunuz. Sinema salonunu keşfederken, orada gösterilen filmlerin hayaletleriyle karşılaşırsınız ve tehlikeli filmler arasında gezinerek zamanında yaşayanları kurtarmak size bağlıdır. Gizemleri çözebilir ve doğaüstü zorlukları hayatta kalabilir misiniz?

Gizli nesneleri bulmak, benzersiz bulmacaları çözmek ve beyin jimnastiği yapmak için gözlem yeteneğinizi kullanın. Oyun etkileyici grafiklere ve keşfedilecek 40'tan fazla mekana sahiptir. Ayrıca, zaten sürükleyici olan hikayeye daha fazla içerik ekleyen bir bonus bölüm bulunmaktadır.

Fright Chasers: Yönetmenin Kesimi, oyunu geçmenize yardımcı olacak entegre bir strateji rehberi, özel bonusları açmak için koleksiyon eşyaları ve dönüşen nesneler ve becerilerinizi sınayan başarılar gibi bir bonus koleksiyonu sunmaktadır.

Bu muhteşem maceraya dalın ve Fright Chasers: Yönetmenin Kesimi'nin sürükleyici oynanışının keyfini çıkarın. Oyunu şimdi indirin ve bulmaca çözme yeteneklerinizi test edin!

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

Fright Chasers: Directors Cut Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.1.1
  • 4.2

(0)
  • Güvenlik Durumu

Fright Chasers: Directors Cut hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Fright Chasers: Directors Cut denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.